Page background

Palvelut

CAM-Kirjurinkatu-3krs-small
Pasila tower

KAIKKI MITÄ TOIMISTOLTA TARVITSET

Valitse toimisto, joka antaa sinulle kaikki tarvittavat palvelut sujuvaan toimistoarkeen. Monipuolinen valikoima toimisto-, hyvinvointi- ja kiinteistöpalveluja helpottavat asiakkaiden arkea ja pitävät huolta työntekijöiden jaksamisesta.

OTA YHTEYTTÄ
AR-20143-009-01 Markkinointipohja 1. kerros

HUOLETON TOIMISTO KANTAA PITKÄLLE

Uuden pääsisäänkäynnin yhteydessä sijaitseva aulapalvelu pitää arjen sujuvana. Jokaiselle yritykselle voidaan erikseen räätälöidä myös sopivat toimistopalvelut, jotka helpottavat työntekijöiden arkea. Kattavat kiinteistöpalvelut huolehtivat niin toimiston siisteydestä, kuin viihtyvyydestä. 


NEUVOTTELUTILAT KAIKKIIN TARPEISIIN

 

Ota kaikki hyöty irti palavereista kotoisissa kokoustiloissa, suurissa neuvotteluhuoneissa tai vaikka pohjakerroksen tilavassa auditoriossa. Neuvottelutilat varustetaan kattavasti yritysten tarpeiden mukaan, joten tekniikka ja viihtyvyys ovat jokaisessa palaverissa kohdillaan. 

TOIMISTO KAIKEN YTIMESSÄ

 • Pasilan rautatieasema

  400 M

 • LÄHIN BUSSIPYSÄKKI

  250 M

 • LÄHIN RAITIOVAUNUPYSÄKKI

  50 M

 • Junalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle

  25 MIN

PasilaTower_paa_aula_paivitetty_versio (1)
bg_img_3

TASOKKAAT RAVINTOLA- JA KAHVILAPALVELUT

Pasila Towerin oma, n. 900 ravintolamaailma huolehtii suurenkin yrityksen ruokailusta. Pääsisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsevat kahvila ja lounge-tila taas toimivat kohtauspaikkoina tai kiireisen työpäivän hengähdystilana.

PasilaTower_torniosuus_sisakuva_tummat_ikkunat (1)

HYVINVOIVA TYÖNTEKIJÄ ON KAIKEN A JA O

Pasila Towerin hyvinvointipalvelut takaavat viihtyvän toimistoarjen. Monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja sosiaalitilat täydentyvät muun muassa tasokkaalla pyöräparkilla sekä sähköpyörien latauspisteilla. Tilava 130 autopaikan parkkihalli ja lukuisat vieraspaikat mahdollistavat myös omalla autolla saapumisen toimistolle.

CAM-Kirjurinkatu-exterior-V6_square

KAIKKI MITÄ TOIMISTOLTA KAIPAAT – VAIKUTA ITSE PALVELUIHIN

Sekä toimitiloja että palveluja voidaan räätälöidä yrityksen toiveiden mukaan. Mitä sinä haluat tulevalta toimistolta? Kerro se meille ja voimme toteuttaa toiveesi Pasila Towerissa!

OTA YHTEYTTÄ