Page background

Toimitilat

PasilaTower_paa_aula_paivitetty_versio (1)-1
Toimisto pasilan sydämessä

17 300 M² TYÖSI ARVOISTA TOIMITILAA

Täysin uudistettavan Pasila Towerin toimitilat palvelevat niin suuria kuin kasvavia yrityksiä, jotka haluavat nostaa työnsä jalustalle. Yhteensä 13 pohjaratkaisuiltaan toimivaa kerrosta ja yrityksen tarpeisiin mukautuvaa toimitilaa odottaa vuokralaisiaan.

OTA YHTEYTTÄ
PasilaTower_jalusta_Sisakuva_tummat_ikkunat (2)

TOIMISTO, JOSSA ON TUNNELMAA

Pasila Towerin suunnittelussa ja sisustuksessa on haettu inspiraatiota toimistojen kulta-ajasta 70-luvulta. Ajan hengessä talon tyylikästä suunnittelua ovat ohjanneet vuosikymmenelle ominaiset sävyt ja muodot sekä materiaalien ja värien kontrasti. Uudistetun rakennuksen henki ottaa mallia vanhasta – modernilla ja toimivalla twistillä.

AR-20143-009-01 Markkinointipohja 1. kerros

NOSTA TYÖ JALUSTALLE...

Neljä jalustakerrosta (kerrokset 1.–3., n. 1700–2500 m²)

Kiinteistön jalusta tarjoaa monipuolisia tiloja, jotka voidaan räätälöidä vuokralaiselle aina loft-toimistoista showroomeihin tai tuotanto- ja varastotiloiksi. Jopa 3,5 metrin kattokorkeus mahdollistaa erilaiset tilankäytöt.

Toiseen kerrokseen avautuu uusi ja upea pääsisäänkäynti kätevästi Opastinsillalle. Jalustan kerroksista löytyy myös liiketiloja sekä muita tiloja talon palveluille. Pohjakerroksessa sijaitsevat ravintolapalvelut, auditorio ja taukotilat.

 

AR-20143-009-10 Markkinointipohja 10. kerros

...TAI VIE SE KORKEUKSIIN

Yhdeksän tornikerrosta (kerrokset 5.–13., n. 802 m²)

Torniosan selkeät pohjaratkaisut mahdollistavat joustavatkin tilatoteutukset. Kerroksista jokaiseen ilmansuuntaan avautuvat huikeat näkymät tuovat kiinteistön toimitiloihin myös avaruutta ja valoa – ylemmistä kerroksista näet koko Helsingin.

 

PasilaTower_jalusta_Sisakuva_tummat_ikkunat (2)

OMAT, YKSILÖIDYT TILAT

Oheinen esimerkki osoittaa tilan tehokkaan käytön avotoimistona, jossa työntekijöiden kohtaaminen on huomioitu suurella lounge-alueella.

Tiloja on helppo muokata yrityksen tarpeisiin sopivaksi – oli toiveissa sitten suuri avokonttori, työhuoneita tai tiimitilaa. Tilojen joustavuus, korkeat huoneet ja valitut materiaalit luovat tilasta toiminnallisen ja mieluisan jokaiselle asiakkaalle.

Sopisiko sinun yrityksesi Pasila Toweriin? Kerro tilatarpeesi ja voimme hahmottaa ne valmiiksi Pasila Toweriin tilaohjelman avulla – ilman sitoumuksia. Näet suoraan miltä yrityksesi toimitilat näyttäisivät uudistetussa Pasila Towerissa!

OTA YHTEYTTÄ
AR-20143-009-02 Markkinointipohja 2. kerros

TEHOKASTA TILANKÄYTTÖÄ JOKA KERROKSESSA

Toisessa kerroksessa on tilaa kahviolle sekä esimerkiksi showroom-tilaa asiakkaan palvelujen tai tuotteiden esillepanolle. Kiinteistön laaja neuvottelumaailma taas helpottaa kokouksien pitoa ja antaa työlle kaivattua tilaa. Työpäivään toiminnallisuutta tuovat myös ravintolamaailma, aulapalvelut, sekä tasokkaat yhteistilat, joissa onnistuu niin sparrailu kuin etätyöskentely.

KATSO KAIKKI PALVELUT
PasilaTower_jalusta_Sisakuva_tummat_ikkunat (2)

TEKNISET TIEDOT

  • Kiinteistön kokonaispinta-ala 27 028 m²
  • Yhteensä 18 kerrosta: 2 kellari-, 4 jalusta- ja 9 tornikerrosta sekä tekniikkakerros/ullakko
  • 6 hissiä – saumaton kulku jalustasta torniin
  • Kattavat saniteettitilat
  • Laajat turvallisuusjärjestelmät
  • Hyvä ilmanvaihto
  • Esteetön kulku
K3 ulkovisualisointi_MUOKATTU_småll

TUO TOIMISTOSI PASILAN SYDÄMEEN

Kiinnostaako uusi, avara toimitila Pasilan sydämessä? Ota yhteyttä ja nostetaan työsi jalustalle.

OTA YHTEYTTÄ